Trainer Blog

4+1 tipp a diéta betartásához

2017. augusztus 28. - trainerblog

Nagyon sokan megfőznek maguknak napokkal előre és ezt nagyon jól is teszik hiszen így elkerülhető hét közben a „nem volt rá időm úgyhogy beugrottam valahova gyorsan enni valamit” effektus. Most jöjjön 4+1 tipp, ami segíthet abban, hogy ha már megfőztünk magunknak, akkor be is tudjuk tartani azt az étrendet amit összeállítottunk.

  1. Írj listát minden bevásárlás előtt

 Ezzel könnyen kikerülheted az impulzusvásárlást, amivel nem csak a pénztárcádnak kedvezel, de nem lesz a hűtődben olyan élelmiszer, ami nem az étrended része.

  1. Ne éhesen dobozolj

 Sok felesleges kalóriát fogsz bevinni ha éhesen kezdesz neki állni főzni hiszen egy kicsit bele eszel ebbe egy kicsit abba és észre se veszed de már nem tartod az aznapi tervet.

  1. Változtass

 Ha minden nap minden héten ugyan azt a kombot fogyasztód könnyen ráunhatsz és egy nehezebb napodon nagyon hamar fogod félre dobni a dobozod, hogy ezt már unod. Rengeteg jó és finom recept van a neten nemsokára ide is fog felkerülni pár ;)

  1. Adagok

 Erre nagyon figyelj, mert ha az egyik dobozba kevesebb kerül akkor aznap könnyen a büfében találhatod magadat, ha pedig több mint amennyi elővan írva akkor az nagy valószínűséggel el is fog fogyni…

    +1.  Snack

Ha bekészítesz néhány egészséges nassolni valót akkor az étkezések között is „biztonságban” vagy.

 

taplalkozas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trainerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7712785052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása