Trainer Blog

Őszi vitamin feltöltés

2017. október 17. - trainerblog

Ősszel különösen fontos, hogy szervezetünk megfelelő mennyiségű vitaminhoz jusson, mert így immunrendszerünket felkészítjük az egyre több felbukkanó vírus és baktérium ellen. Sajnos nem lehet 100 százalékosan megvédeni magunkat ennek az időszaknak a betegségeitől, de ha már össze szedtünk valamit, akkor a felépülésünk jócskán lerövidülhet, ha a vitamin háztartásunk rendben van.

Talán nem is kellene leírnom mennyire fontos a C-vitamin szervezetünk számára. Valamennyi gyümölcsben és zöldségben megtalálható ennek köszönhetően nagyon könnyű a megfelelő mennyiség bevitele, de sokat segíthet egy megfelelően kiválasztott étrend kiegészítő is, hogy folyamatosan meglegyen a megfelelő löket.

Sokaknak eszükbe se jut, hogy amit nyáron a nap folyamatosan szállított nekünk vitamin az most a hirtelen bekövetkező napfény hiányában szinte megszűnik. Szervezetünk ilyenkor D-vitamint saját raktárából vonja ki. Mindenképpen gondoskodjunk nyár végétől tavasz elejéig a megfelelő mennyiség szinten tartásáról megfelelően megválasztott élelmiszerekkel (pl. tej, tojás, máj, tengeri halak) illetve szintén étrend kiegészítővel.

natural-medicine-pills_4460x4460.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trainerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7912996376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása