Trainer Blog

Mit tegyél, ha nem sikerült a nyárra elérned a célodat?

2017. június 05. - trainerblog

Az első és legfontosabb, amit meg kell tenned miközben csalódottan a tükörbe nézel az az, hogy végig gondolod:

 Tényleg megettél-e mindent azért, hogy úgy nézzél ki, ahogy szeretnél?

 Reális volt-e az cél, amit kitűztél magadnak idén nyárra?

 

Ha az elsőre igen a válasz tehát mindent megtettél az eredmény érdekében helyesen táplálkoztál, betartottad az edzés terved akkor valószínű irreális elvárásaid voltak magaddal szemben, vagy ami még probléma lehet az az, hogy nem kérted szakértő segítségét a programod össze állításában. Aki személyi edzővel készül azoknak nem voltak elérhetetlen céljai, mert biztosan elmondták nekik mi az a maximum, amit kihozat magából mostanra, ez 100%. Tehát ha rossz programot csináltál, akkor sajnos érthető, hogy családot vagy. Ha pedig rendesen össze rakott programod volt, de nem sikerült a dolog akkor nagy valószínűséggel túl sokat csaltál a jó hír neked az lehet, ha belehúzol és nem nagyon vagy lemaradva, akkor augusztusra biztosan behozhatod a lemaradást.

 

A legfontosabb beszélj egy személyi edzővel mindenféle képen, hogy tud milyen szintre juthatsz el mennyi idő alatt és csináld! Lehet, hogy nem lesz meg a nyár végére vagy jövőre sem a lényeg az, hogy haladj előre kérd az edzők segítségét azért vannak. J

A bejegyzés trackback címe:

https://trainerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9812565709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása