Trainer Blog

Kockás hasat szeretnél?

2017. szeptember 28. - trainerblog

Először is, gyorsan nem megy, ha azért olvasod most ezt, hogy valami 1 hetes csoda megoldást találj, akkor ne is olvas tovább. Ne is dőlj be ezeknek a dolgoknak ehhez is mint általában minden jó dologhoz idő kell. Ha hirtelen elkezdesz temérdek mennyiségű erősítő gyakorlatot csinálni, akkor annak könnyen túledzés lehet a vége helytelen technikával pedig sérülés is.

Az egyik leggyakoribb hiba ami megint egy közhely de nem győzi mindenki hangsúlyozni, hogy az edzés mellé kell egy rendes étrend és egy megfelelő mennyiségű pihenés is.

Ha kockás hasat szeretnél, akkor 10% alá kell vinned a testzsírodat. Kerüld el végre a feldolgozott ételeket fogyassz rostban, fehérjében gazdag ételeket. Pörgesd fel a zsírbontást!

Pihenj eleget. Figyelj arra este, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű alvásban legyen részed az éjszaka. Éjjel ugyanis megnő a HGH (növekedési hormon) szintje a szervezetedben.

És végül, de nem utolsó sorban, variálnod kell az edzéseket. Ha mindig ugyan azokat a gyakorlatokat csinálod, egy idő után a tested hozzá szokik és nagyon lassítja a fejlődést. Előfordulhat, hogy lesz olyan izom amit nem is dolgozol egyáltalán ezért is tanácsos személyi edzővel edzened vagy legalább konzultálnod rendszeresen.

six-pack-abs-wallpaper.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trainerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4112908586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása