Trainer Blog

Zene hatása a teljesítményre

2017. augusztus 19. - trainerblog

Ma már nincs, olyan edzőterem ahol ne szólna valamilyen zene. Viszont egy rossz muzsika ugyan annyit képes rombolni a teljesítményeden, mint amennyit egy jól megválasztott javítani rajta. Ha számodra rossz zene szól annál még a csend is sokkal jobb.

A kutatók kimutatták már, hogy a zene akár 15%-al is növelheti a teljesítményt. Aki edzett már a kedvenc zenéjére, az tudja ezt.

„A zene legális doppingszer a sportolók számára” Costas Karageorghis 

Néz meg egy profi sportolót legtöbbnek szinte minden verseny vagy mérkőzés előtt szól valami a fülében. Nem véletlenül mindenkinek a sajátmagának megfelelő stílusú és ritmusú zene kell a ráhangolódásra. Szánd rá az időt és válogasd össze magadnak a megfelelő intenzitású edzéshez a megfelelő ritmusú albumot.

A telefonod illetve a fülhallgatód okozhat egy kis kellemetlenséget. Fülhallgató elakad valamiben vagy kiesik a füledből, vagy a tepsi méretű telefon a zsebedből. Figyelj oda erre is mély zsebes nadrágot válasz a zsinórt pedig vezesd el a polód alatt.

 

shutterstock_349993097.png

A bejegyzés trackback címe:

https://trainerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4412762342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása